Array
2021.08.09.

Arculatot vált az AutSoft

AutSoft

10. születésnapjára teljesen megújul a szoftverfejlesztő vállalat

​Megújult arculattal folytatja munkáját 10 év működés után a fenntartható digitális megoldásairól ismert hazai szoftverfejlesztő. Július 4.-én jubilál az AutSoft, mely alkalomból az üzleti brand is átalakul.  

Tíz év hosszú idő egy vállalat életében, az innovációs megújulásának, szaktudásnak, kezdetektől biztos pillére volt az AutSoft szoros együttműködése a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel.

Az elmúlt évtized alatt dinamikus fejlődési utat járt be Magyarország egyik vezető szoftver- és alkalmazásfejlesztő vállalata. A szakmai, baráti közösségből kovácsolódott startup vállalkozás mára egy 160 fős, professzionális, hazai és nemzetközi nagyvállalatokat kiszolgáló innovatív szervezetté vált.

Most egy új időszámítás kezdődik az AutSoft számára, a további fejlődés meghatározó eleme a nemzetközi terjeszkedés lesz.

2020-ban a kihívásokkal teli időszak ellenére is több mint 25 százalékkal növelte bevételeit a cég, és az elmúlt években lefektette a nagyvállalati működés alapjait is.

Ennek motorja Cseresnyés Dóra volt, aki tavaly áprilisban vette át a vállalat vezetését, és vezérigazgatóként a szakmaiság megtartása, emberközpontú működés mellett, az üzleti megújulást tűzte ki célul.

“Külső megújulásunk egyben az új lendületet , felfrissülést is jelenti és képviseli számunkra az elkövetkező tíz évre.” - vallja a vezérigazgató.

Az üzleti márka indulása óta nem változott, a mostani frissítés tükrözi a cég belső fejlődését és a nemzetközi trendeket is jobban érzékelteti. 

https://youtu.be/349cxbHjYck

A cég menedzsmentje számára a tavalyi év megerősítés volt abban, hogy itthon és külföldön is a piacnak szüksége van a modern webes és mobilos rendszerekre.

A vállalat idén ezüstérmes lett, tavaly pedig a 3. helyet szerezte meg az IT Business “Az év legsikeresebb ICT cége” ranglistán, továbbá elnyerte a Magyar Brands Innovatív Márka díjat is. Díjnyertes fejlesztésük a Kodály Intézettel együttműködésben a „Megérint a zene” applikáció, mely projektfejlesztés kategóriában nyerte el az ITBUSINESS AWARD díját.

Az egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozó vállalat továbbra is az innovatív technológiai megoldásokra építi szolgáltatási portfólióját: a mesterséges intelligencia, az ipari IoT megoldások, a VR, AR-rendszerek segítik majd itthoni és külföldi partnereik digitális fejlődését.

Az AutSoft küldetése, hogy egy fenntartható digitális jövőt építsen innovatív technológiai megoldásaival.

Follow us on social media

Ezek is érdekelhetnek

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram