Array
2021.08.09.

Innováció az AutSoft-nál

Viktória Kerek

MagyarBrands Innovatív Márka díjat nyert az AutSoft

A körülöttünk zajló technológiai forradalom megannyi változást hozott a világ működésében, valamint a társadalomban. Az elérhető lehetőségek és az innovációk által nyújtott megoldások átformálták a mindennapi életünket; munkánkat, szabadidőnket egyaránt.
Eleinte általános rémképként élt az emberek fejében, miszerint a technológia, a mesterséges intelligencia, a robotok elvehetik az emberek munkáját, kiszorítják őket. Mára azonban látható, hogy a mesterséges intelligencia, data science, IoT, VR, AR, gépi látás és a más innovációk valójában több segítséget nyújtanak a termelésben, szolgáltatások kivitelezésében, mint ahogy azt el tudnánk képzelni.

A kérdés csak az, mennyire élünk ezekkel a lehetőségekkel.

"Az AutSoft bebizonyította, hogy érdemes élni velük, a leginnovatívabb technológiák, megoldások alkalmazása a vállalat mindennapjainak szerves része, és ezt díjakkal, kitüntetésekkel is elismerték. Példa erre Ipar 4.0 Zero Point termékünk, melyet az idei évben Magyar Innovációs Nagydíjjal jutalmaztak, – MES rendszer (Manufacturing Executing System) fejlesztése KKV szereplők számára c. jelentős innovációért. A 100 magyar találmány és fejlesztés 2020 című kiadványban a legérdekesebb magyar innovációk kaptak helyet, köztük az AutSoft HoloAssist kiterjesztett valóság megoldása is." – Fauszt Gábor, Értékesítési igazgató, AutSoft

Idén egy különösen megtisztelő díjat is átvehetett Cseresnyés Dóra, az AutSoft vezérigazgatója. 2020. évben Innovatív Márka kategóriában elnyertük a MagyarBrands elismerést. A MagyarBrands 2009 óta minden évben díjazza a hazai márkákat: amelyek Magyarországon születtek, vagy az alapításukban magyarok vettek részt. A Szakmai Bizottság döntése alapján az AutSoft KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai innovatív TOP márkák egyikeként.

„Egyedi szoftverfejlesztő cégként először pályáztunk a díjra, és nagy megtisztelés számunkra, hogy első alkalommal elnyertük az Innovatív Márka címet. Az elismerés cégünk 160 munkatársának elkötelezettségét honorálja, akiknek ezúton is köszönöm a munkáját. Az ő kiemelkedő szakmai felkészültségük mellett cégünk egyedülállóan szoros egyetemi-kutatási háttere biztosítja számunkra, hogy a legújabb technológiai megoldásokat nyújtsuk ügyfeleink számára. Ennek érdekében jelentős időt fordítunk belső képzésre, módszertani fejlesztésekre, szakmai fórumokra.
Innovatív termékmegoldásaink elsősorban a hatékony ügyfélkommunikációt és az Ipar 4.0 digitalizációt támogatják. Emellett a banki, pénzügyi, energetikai, logisztikai, egészségügyi, automotív és telekommunikációs szektor számára fejlesztünk egyedi webes és mobil alkalmazásokat, saját UX/UI csapatunk támogatásával. A MagyarBrands elismerés megerősít minket abban, hogy az innovatív gondolkodás kiemelkedő értéket jelent a piacon, ezért folytatjuk ezt az utat.”
- Cseresnyés Dóra, Vezérigazgató, AutSoft


Az Innovatív Márka kategória értékelési szempontjai az identitás (magyar kötődés), a reputáció és a márkaépítési gyakorlat mellett, az innovativitás, valamint a társadalmi hasznosság mértéke.

Ezek az eredmények is mutatják, hogy az AutSoft életében meghatározó szerepet tölt be az innováció. Az egyetemi háttérnek köszönhetően a legújabb technológiák mélységekbe menő tanulmányozása, kutatása, valamint oktatása is központi kérdés. Igyekszünk elindítani és támogatni több innovatív kezdeményezést, és minden olyan kulcs technológiai tudással rendelkezünk, melyekre manapság szükség van:

  • UI/UX,
  • natív és cross-platform mobil szoftverfejlesztés,
  • kliens-szerver megoldások, Java, .Net alapokon,
  • Angular, React vagy más népszerű keretrendszerek használata.

Az AutSoftnál modern mesterséges intelligencia, gépi tanulási és adatkezelési/adatbányászati feladatokkal is foglalkozunk, és örömmel veszünk részt komplex fejlesztésekben. Innovativitásunkat mutatja, hogy 3D-s és kiterjesztett valóság jellegű megoldások fejlesztésivel is foglalkozunk és ezeket képesek vagyunk illeszteni klasszikus rendszerekhez.

Cégünkben nagy figyelemmel követjük a legújabb technológiai fejlesztéseket és felelősséggel ajánljuk a már stabil újdonságokat ügyfeleink számára, elősegítve így a modern megoldások terjedését. Ilyenek például a mobil platformok terjedése más eszközökben (például Android alapú beágyazott eszközök, PDA-k, terminálok), vagy az autós platformok (Apple Carplay, Android Auto). A karbantartható megoldásokra és a minőségi szoftverfejlesztésre kiemelt figyelmet fordítunk. Egy IT megoldás esetén a rendszer funkcionalitásáért valójában a forráskód felel, ami tervrajzként is felfogható. Hosszú távú és továbbfejleszthető megoldásokat csak stabil tervekre lehet építeni, ezért több lépcsős minőség ellenőrzési lépéseket iktattunk be a fejlesztési folyamatinkba.

Több ezer hazai cég közül kerültünk be a 150 díjazott innovatív márka közé, ezzel megerősítve a jó irányt. A jövőbeli haladási irányok a nemzetközi piac fele mutatnak. A vállalat több európai ország felé nyitott az elmúlt időszakban - az innovatív technológiai megoldásokra az országhatárokon túl is nagy kereslet és szükség van.

Ha egyedi megoldásainkkal kapcsolatban lenne kérdése, keressen bennünket bizalommal!

https://www.autsoft.net/szolgaltatasaink/

Weboldalunkon teljeskörűen tájékozódhat további szolgáltatásainkról.

Follow us on social media

Ezek is érdekelhetnek

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram