AutSoft Logo
Array
2021.06.21.

Megkaptuk az ISO 9001 Tanúsítványt

Viktória Kerek

Új minősítést kapott az AutSoft, sikerrel teljesítettük az ISO 9001 szabvány előírásait. 

Az AutSoft eddigi működését is az ügyféligények minél pontosabb megismerésére és hatékony kiszolgálására optimalizálta. A tavalyi évben megszerzett ISO27001-es információbiztonsági tanúsítványunk mellett, az  ISO9001-es tanúsítvány megerősítés számunkra abban, hogy a cég mindezt elkötelezetten magas minőségi színvonalon teszi.  

A tanúsítvány megszerzése igazolja, hogy az AutSoft megfelel a nemzetközi minőségirányítási követelményeknek. Jól definiált, összefüggő és mérhető folyamatok mentén működünk, melyek egy összefüggő és irányítható rendszert alkotnak. A cég hatékony és tudatos tervezés alapján határozza és valósítja meg céljait, figyelembe véve és kezelve a kockázatokat is.  

Ez a minősítés a hazai és nemzetközi piacon is tovább erősíti a vállalatot, egyúttal a jövőbeli fejlődés és ügyfélbizalom záloga is.  

Az AutSoft továbbra is elkötelezett a fenntartható digitális jövő építésében, melyet kiemelkedő szaktudású kollégáink által fejlesztett innovatív technológiai megoldásainkra alapozunk. 

Follow us on social media

Ezek is érdekelhetnek

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram