AutSoft Logo
Array
2021.06.21.

Nemzetközi piacra lép az AutSoft

Viktória Kerek

Az idén 10 éves AutSoft hosszú távú növekedési, stratégiai tervei között szerepel a nemzetközi piac felé nyitás. Az elmúlt évtized alatt óriási, dinamikus fejlődési utat járt be a szoftverfejlesztő vállalat. Most egy új időszámítás kezdődik az AutSoft számára, a további fejlődés meghatározó eleme a nemzetközi terjeszkedés lesz.  

2020 -ban a cég a kihívásokkal teli időszak ellenére is több mint 25 százalékkal növelte bevételeit, az elmúlt években lefektette a nagyvállalati működés alapjait is.  

A nyugat-európai piacra lépést támogatja, hogy az AutSoft 30 681 200 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. által kiírt, külpiacra jutást támogató pályázatán.  

A HEPA ezen pályázattal az exportteljesítménytől jelentősen függő hazai vállalkozásoknak a külpiaci versenyben való helytállásban kíván segíteni.  

Az AutSoft mérnöki, informatikai szaktudásával kíván versenyképes része lenne a nemzetközi versenynek is.  

A cég menedzsmentje számára a tavalyi év megerősítés volt abban, hogy itthon és külföldön is a piacnak szüksége van a modern webes és mobilos rendszerekre.  

Az egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozó vállalat továbbra is az innovatív technológiai megoldásokra építi szolgáltatási portfólióját: a mesterséges intelligencia, az ipari IoT megoldások, a VR, AR-rendszerek segítik majd itthoni és külföldi partnereik digitális folyamatait.  

Az idei évet a nemzetközi piaci működés alapjainak lefektetésére, elindítására szánja az AutSoft. Hosszabb, több éves folyamat elé néz, hogy a jelenleg befektetett munka, erőforrás az elkövetkező években már pénzügyi eredményekben lesz mérhető.    

Sajtókapcsolat: marketingpr@autsoft.hu

Follow us on social media

Ezek is érdekelhetnek

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram