Array

Client: HWSW

Oktatás - Web & Mobil fejlesztés
A HWSW Informatikai Hírmagazin 2000 óta tájékoztatja az informatikában dolgozó szakembereket, olvasói összetétele jól reprezentálja a hazai informatikai társadalmat.
FELADAT
MEGOLDÁS
TECHNOLÓGIÁK
A HWSW szervezésében a szakemberek fejlesztése gyakorlati képzésekkel.
A HWSW oktatópartnereként több éve tartunk gyakorlatorientált tantermi, valamint online képzéseket web-és mobilfejlesztés témakörökben.
Egyetemi hátterünknek köszönhetően kiemelt figyelmet fordítunk az oktatásra. Az AutSoftnál a folyamatos szakmai fejlődés biztosított, így törekszünk megszerzett tudásunk átadására.

Korábbi képzéseink letölthető tananyagai: 

Android fejlesztés Kotlin nyelven I. 

Android fejlesztés Kotlin nyelven II. 

Modern front-end fejlesztés Angular alapokon 

Java back-end fejlesztés spring alapokon 

 • Android

Megvalósítjuk ötleteid

Lépjünk kapcsolatba

További esettanulmányok

Happy Clients

Akikért nap mint nap dolgozunk
 • Előre gondolkodnak, terveznek és a projekt során strukturáltan, precízen kommunikálnak minden szereplővel. Számunkra ez nagyban megkönnyítette mind a funkciók véglegesítését, mind tartalmak pontos átadását. Munkamódszerükkel olyan felhasználói helyzetekre világítottak rá már az implementáció előtt, amire mi nem is gondoltunk volna.
  Kudich Zsolt - Ügyvezető partner - Exalt Interactive
 • Proaktív és gyors csapat. Már az első hetekben működő kóddal álltak elő, hogy a legfontosabb hipotéziseket letesztelhessük a terméken. Ezzel a fail-fast hozzáállással a termékfejlesztés elején tudtunk kipróbálni felhasználói helyzeteket és ezáltal pontosítani a szoftver működését.
  Fogarasy Tamás - Ügyvezető partner - Exalt Interactive
 • Mint Magyarország egyik legnagyobb orvosi eszköz kereskedő és gyártó vállalkozása az AutSoft Zrt-vel, illetve jogelődjével az AutSoft Kft-vel 3 éve párhuzamosan több projekten is dolgozunk. Ritka professzionális megoldóképességük rendkívüli szakmai háttérrel párosulva néha lehetetlennek tűnő feladatokból is jó megoldásokat hoz létre. Külön értékelendő, hogy gyorsan bővülő létszámukat és feladataikat követni tudták szervezet fejlesztéssel és menedzsment struktúrával.
  Reichardt Géza - Ügyvezető igazgató - Rextra Kft
 • A legnagyobb hazai informatikai lap, a HWSW vezetőjeként kevés dolog van, amit nem hallok, kevés cég van, akit nem ismerek. Bízom benne, hogy az előző mondat után még hitelesebben hangzik az, amit az AutSoftról írok: ők az egyetlen hazai IT-cég, ahol egy nagyon masszív fejlesztői kompetencia és versenypiaci tudás egyesül nagyon erős egyetemi és oktatási gyökerekkel. Unicum ez a mix. Éppen ezért szeretek velük dolgozni!
  Bőle György - Alapító - HWSW
magic-wandstar-halfmagnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram