Array
2021.12.01.

Új marketingvezető erősíti az AutSoft csapatát

Viktória Kerek

2021 október közepétől Steiner Anita látja el vállalatunk marketing vezetői feladatait. Az új szakember jelentős tapasztalattal érkezik a nagyvállalati IT-szolgáltatások területéről.

Steiner Anita a nyár elején megújult AutSoft brand erősítéséért felel, valamint kiemelt feladata a vállalat nemzetközi piacra lépésének elősegítése. Vállalatunk a belső kommunikációra, a munkatársak elégedettségének növelésére is nagyobb hangsúlyt kíván fektetni, hiszen az AutSoft fő építőköve a magasan képzett, egyedi tudással bíró fejlesztői csapat.  Az AutSoft-nál a közeljövőben is az innovatív technológiai megoldásokra építjük szolgáltatási portfóliónkat: a mesterséges intelligencia, az ipari IoT megoldások, a VR, AR-rendszerek segítik majd itthoni és külföldi partnereink digitális fejlődését. 

Steiner Anita a technológiai szektorban eltöltött több mint 16 évben nagyvállalati szolgáltatásokhoz kapcsolódóan felelt a marketing és kommunikáció különböző területeiért. Magyar és regionális PR- és marketing vezetői pozíciót is betöltött az EDS-nél, majd az azt felvásárló Hewlett Packardnál és jogutódainál (HPE, DXC). Az elmúlt két évben az Oximio gyógyszeripari logisztikai szolgáltató PR- és kommunikációs vezetőjeként irányította a cég teljes rebrandingjét és belső kommunikációját.  

Follow us on social media

Ezek is érdekelhetnek

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram